31. maj 2022

Stine Bosse til DF: Forsvarsforbeholdet svækker dansk forsvarsindustri

Stine Bosse i Altinget 31.05.2022

Jo, forsvarsforbeholdet sætter dansk forsvarsindustri bagerst i køen, og det har konsekvenser for vores vækst og vores mulighed for at påvirke europæisk sikkerhedspolitik, skriver Stine Bosse i replik til Mette Hjermind Dencker.

I et debatindlæg skriver Mette Hjermind Dencker (DF), at forsvarsforbeholdet ingen betydning har for den danske forsvarsindustri. Men kort sagt er erhvervslivet det, som driver Danmarks og Europas vækst fremad. Men danske virksomheder i forsvarsindustrien kan ikke fungere optimalt, hvis rammeforholdene ikke er optimale.

Forsvarsforbeholdte gør ikke kun, at vi er svækket i forhold til danske sikkerhedsinteresser, men også med hensyn til forsvarsindustrielle interesser. Danske virksomheder i forsvarsindustrien kommer bagerst i køen, når erhvervslivet bliver bedt om at bidrage med forsvarsstrategi. Dette har ikke kun indflydelse på vores markedskræfter, men det har også indflydelse danske virksomheders interesser og muligheder for at påvirke den fremtidige [...]

Læs hele artiklen hos Altinget

Relateret til det du læser ...

Rosenørns allé 35, 1. th. 1970, Frederiksberg C.
Tlf. +45 33 141 141
E-mail: europabevaegelsen@europabevaegelsen.dk
Har modtaget tilskud fra
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram