27. april 2022

Putin har demonstreret, at Europa skal kunne forsvare sin frihed – selv

Længe har vores liberale demokratier og vores succes været en torn i øjet på Kreml. Siden 24. februar har han vist, hvad der kan ske, hvis vi ikke tager vores værdier alvorligt, og viser kollektiv forsvarsvilje.

EU er meget mere end en klub for rige lande – det er et forpligtende fællesskab for frie lande. Lande, der går ind for demokrati og borgerrettigheder og den retsstat, hvor individer kan vinde over stater og hvor mindretal er beskyttede. Alle de friheder, vi nyder, er skabt i lyset af erfaringerne fra Anden Verdenskrig. Det er de friheder, der adskiller os fra Putins Rusland og Xis Kina. De friheder, de europæiske lande forsvarer ...

Indlæg af Stine Bosse i Ræson 24.04.2022

Læs hele artiklen hos RÆSON

Relateret til det du læser ...

Rosenørns allé 35, 1. th. 1970, Frederiksberg C.
Tlf. +45 33 141 141
E-mail: europabevaegelsen@europabevaegelsen.dk
Har modtaget tilskud fra
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram