27. april 2022

Forsvarsforbeholdet er gambling med dansk sikkerhed

Når vi 1. juni går til stemmeurnerne for at beslutte, om Danmark skal være en del af EUs forsvarssamarbejde, så handler det ikke udelukkende om indflydelse og deltagelse. Valget af Donald Trump og Vladimir Putins ageren understreger blot, at den globale sikkerhedspolitik er uforudsigelig, og at EU også skal kunne stå på egne ben i fremtiden. Hvis vi ikke ønsker at gamble med Danmarks sikkerhed, skal vi droppe tilskuerpladsen og komme ind i kampen ved at afskaffe forsvarsforbeholdet.

Indlæg af Stine Bosse i Berlingske onsdag d. 20. april 2022

Læs hele artiklen hos Berlingske

Relateret til det du læser ...

Rosenørns allé 35, 1. th. 1970, Frederiksberg C.
Tlf. +45 33 141 141
E-mail: europabevaegelsen@europabevaegelsen.dk
Har modtaget tilskud fra
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram